Follow irmadee_music on Twitter
Irma Dee
HOME | PROJECT | MUSIC | SHOP
Follow irmadee_music on Twitter

SHOP
Bestel het boek Eindelijk Thuis inclusief album Prodigal Daughter of alleen het album

Met het bestelformulier hieronder kun je het prachtige boek Eindelijk Thuis van Henri Nouwen in een luxe uitgave inclusief het nieuwe album Prodigal Daughter van Irma Dee bestellen. Dit exemplaar kost € 24,99 + € 3,- verzendkosten.

Het album Prodigal Daughter is ook los verkrijgbaar, inclusief een mooi boekje met onder andere alle songteksten. Je kunt hieronder je keuze aangeven. Het album in een luxe verpakking kost € 12,- + 2,50 verzendkosten.

Wil je meerdere exemplaren van boek en album of een andere combinatie bestellen, vul dat dat even in bij "opmerkingen". Als wij jou bestelling ontvangen hebben ontvang je zo spoedig mogelijk een e-mailbericht met de betaalgegevens en je bestelnummer.

Alvast bedankt voor je bestelling!

Je kunt het hele album of afzonderlijke liedjes natuurlijk ook downloaden, via alle online platforms. We hebben hieronder wat buttons naar enkele daarvan staan. Als je daarop klikt kom je direct bij het nieuwe album uit.

       
PREVIEW ALBUMBESTEL BOEK + ALBUM
Om te downloaden via iTunes, klik je hieronder op het iTunes-logo.


Om het boek + album of het album los te bestellen of op een andere manier te downloaden, klik je hieronder op de winkelwagen.


NIEUWSBRIEF
Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!

CONTACT
Heb je een vraag of opmerking? Of lijkt het je mooi om het programma rondom dit project te boeken voor jouw locatie/kerk? Neem dan contact met ons op via:

management@irmadee.com


OVER IRMA DEE
Irma Dee (1982) is een Nederlandse zangeres. Sinds 1999 schrijft en arrangeert zij muziek waarin pop, rock en andere invloeden elkaar vinden. Ze trad op in binnen- en buitenland. Haar debuutalbum was 'Find Me', en later bracht zij diverse eigen singles uit en de EP 'Memories From An Expedition To The Soul'. Daarin spelen wezenlijke vragen over het leven en de dood een belangrijke rol.

Prodigal Daughter is haar nieuwste album.


OVER HENRI NOUWEN
Henri Nouwen (1932-1996) was priester en professor aan verschillende theologische instituten en universiteiten in de Verenigde Staten. In 1986 verliet hij Harvard en ging hij wonen in de Arkgemeenschap Daybreak in Toronto (Canada), samen met geestelijk gehandicapten. Henri Nouwen behoort tot de meest gelezen auteurs uit de tweede helft van de 20ste eeuw op het vlak van christelijke spiritualiteit. Van zijn boeken werden meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht.


OVER EINDELIJK THUIS
Vanuit zijn eigen ervaringen schetst Henri Nouwen in Eindelijk Thuis de gevoelens van de vader, de oudere zoon en de jongste zoon. Hij nodigt ons uit Rembrandts meesterwerk op een nieuwe en directe manier te zien en te begrijpen. Duizenden mensen werden de voorbije jaren beroerd door dit boek dat in Nederland werd bekroond als ‘mooiste spirituele boek’.
Het nieuwe album Prodigal Daughter, nu gebundeld bij dit boek, introduceert de tijdloze boodschap aan een nieuwe generatie.


All rights reserved - IrmaDee.com